четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Сондиране със сондажна техника (машини) за роторно и ударно пробиване с диаметър от 200 mm до 400 mm

Сондиране със сондажна техника (машини) за роторно и ударно пробиване с диаметър от 200 mm до 400 mm Предлагаме пълен инженерингов цикъл – хидрогеоложко проектиране, изграждане на водовземно съоръжение(сондаж) от подземни води, съставяне на хидрогеоложки доклад и проект за добив на подземни води,изграждане на сондаж,сондажи или кладенци.

Геоложки проучвания за целите на строителството, хидро-геоложки проучвания, водоснабдителни сондажи, възстановяване на сондажни кладенции,изгражгане на сондаж,сондажи или кладенци, пускане в експлоатация на сондажи,сондаж,сондажи или кладенци сондаж за термо-помпи, сондаж със специално предназначение.

Чрез дългогодишна усилена работа и желание за развитие, ние утвърдихме и обогатихме нашите опит и знания в тази сфера, което ни даде възможност да станем част от екипа на водещи строителни компании, с които имаме вече утвърдени партньорски отношения. Нашите дългосрочни цели са насочени към прилагане на нови съвремени технологии за изпълнение на поставените ни задачи, мониторинг на работните процеси за подобряване на качеството. Ние предлагаме на нашите клиенти качество, коректност и конкурентни цени.

Тук ще намерите най-качествените услуги за всичко свързано с търсене и намиране на подпочвени води, хидрогеоложки проучвания и сондажи. Проучванията се извършват от специалисти с опит в областта. Просто се свържете с нас и се уверете сами.

Цветелин Ботев
mobile: +359 887424020
office@bgdrill.com
www.bgdrill.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар